Politică și confidențialitate

Cine suntem

Adresa sitului web este: https://asociatiatalentelor.ro

Platformă media deschisă creatorilor de conținut live, influencerilor, jurnaliștilor, scriitorilor, criticilor și artiștilor din toate domeniile culturale, tuturor etniilor și minorităților de toate vârstele. Susținem împreună talentele în devenire și cultura de calitate! Puteți deveni mentorul sau sponsorul unui talent. Pagină dedicată partenerilor.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Analitice

ASOCIAȚIA TALENTELOR colectează date analitice informative prin modulul WP Statistics .

Conținut înglobat de pe alte situri web

ASOCIAȚIA TALENTELOR nu este responsabilă pentru conținutul site-urilor externe și nu folosește date personale, decât datele celor înregistrați. Date ce sunt folosite numai în acest cadru.

Articolele din acest site pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Accesând sau înregistrându-te la adresa siteului web https://asociatiatalentelor.ro sunteți direct resonsabil și totodată acceptați datele de mai sus.